Ik ben LUME

IK BEN LUME | Meet Christien! (Sunita Stijladvies) Christien is 40 jaar, getrouwd en moeder van 5 kinderen. Samen met haar gezin woont ze in Zwolle. Deze creatieve dame is een van onze nieuwe bloggers. Wat maakt haar licht?

“Ik ben geboren in India en geadopteerd door een liefdevol en christelijk gezin uit Nederland. Ondanks die moeilijke start, was God altijd als een Vader en lichtbron voor mij. In moeilijke tijden kon ik altijd terugvallen op Zijn basis van liefde en trouw, die als een rode draad door mijn leven loopt.

Als verpleegkundige mocht ik jaren mijn licht uitstralen in de zorg. Zorgen voor anderen lukte prima, maar ik zorgde niet goed voor mezelf. Ik werd stilgezet en doordat ik die confrontatie uiteindelijk aan ging, kwam ik veel dichter bij mezelf. Dat was niet makkelijk, maar wel het begin van een proces om mezelf terug te vinden. Daarmee groeide mijn verlangen om licht te zijn voor andere vrouwen. Ik moest hierin loslaten en vertrouwen op God. Voor mij betekende dat mijn baan als verpleegkundige opzeggen. Kort daarna kreeg ik de vraag of ik binnen het pastoraat van onze gemeente wat wilde betekenen voor vrouwen.

Daar stopte het niet. Vlak daarna kwam de opleiding kledingcoach voorbij. Ik had mailcontact met de cursusleider en deelde mijn passie om vrouwen te inspireren vanuit mijn geloof. Zij vertelde dat ze zelf ook christen was en geloofde in mijn verlangen. Ik ben ervan overtuigd dat zij op het juiste moment op mijn pad werd geplaatst.

Afgelopen juli startte ik Sunita Stijladvies. Ik coach vrouwen op het gebied van kleur, kleding en stijladvies. Veel vrouwen strijden met gevoelens van onzekerheid over hun uiterlijk. Ze spiegelen zich aan de schoonheid van anderen. Gods waarheid staat hier juist haaks tegenover, Hij ziet ons als Zijn geliefde dochters. Ik verlang ernaar om de mooie eigenschappen die elke vrouw heeft naar boven te halen, zodat we mogen stralen zoals we bedoeld zijn!”

#ikbenlume #wijzijnlume #faith #geloof #licht

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan, kind, buiten en close-up