Spiegelmomentje : SPIEGELBEELD

SPIEGELBEELD

Op de drempel van Oud en Nieuw ontkom je niet aan reflecteren. Tussen de oliebollen en kniepertjes door. Reflecteren, in je spiegel kijken. Het houdt je scherp.

Wat zie jij als je in de spiegel van 2019 kijkt? Je spiegelbeeld toont de realiteit. De werkelijkheid. #nofilter.

Laat jouw spiegelbeeld van 2019  een werkelijkheid zien die je niet meer kan veranderen? Waarmee je in 2020 moet dealen?  Of ontdek je juist dingen waar je trots op bent? Dat je geworden bent tot wie je nu bent.

Ik deed de opleiding tot kledingcoach, en kon Sunita Stijladvies neerzetten. Ontmoette  bijzondere vrouwen. Allemaal met een eigen levensverhaal. Zo mooi om een schakeltje te zijn. Ze te helpen in hun groeiproces. Dat is een van mijn grootste drive’s achter Sunita Stijladvies.

Als ik in mijn spiegel van 2019 kijk, voel ik me dankbaar. Loslaten was nodig om te komen, waar ik nu ben. Dat was geen doelgericht strategisch plan. Soms voelde het zelfs naïef. Als je loslaat weet je niet wat je terugkrijgt. Maar pas vanaf het moment dat ik los leerde laten, kon God verder met mij.

En dan vooruitkijken… Ik ben aan het begin van een nieuw jaar vaak wat ‘down to earth’. Wat zal 2020 brengen?  Wat moet ik er gaan achterlaten? Hoe vanzelfsprekend is het dat ik volgend jaar kan vertellen of ik wel of niet mijn doelen heb gehaald?

Dromen heb ik zeker voor 2020.
Ik wil graag verdieping aanbrengen. Uitbouwen waar ik met Sunita Stijladvies in 2019 mee mocht starten. Mijn passie voor kleur, stijl, coaching en schrijven nog meer inzetten voor vrouwen. LICHT zijn en LICHT doorgeven. Leven wat er op mijn pad komt.

Verder hoop ik dichter bij mijn droom te komen. Om op termijn een boek uit te brengen. Best een ‘big dream’. Maar als je niet droomt, zet je ook geen stappen.

Toch wil ik niet alles dicht timmeren door mijn eigen doelen en plannen. Ik wil graag de afhankelijkheid van 2019 mee nemen naar 2020.  Beginnen bij wat Hij van me vraagt. En van daaruit gaan, waar ik nodig ben.

Leven zoals ik bedoeld ben…
Dat voelt zoveel rijker dan ‘iemand’ leven die ik eigenlijk niet ben.

Leven zoals jij bedoeld bent…
Ik wens ook jou veel zegen en mooie dromen toe voor 2020.