Kleur-, Kleding-, & Stijladvies

In iedere vrouw schuilt een schoonheid….

Aan de hand van een persoonlijk kleur-, kleding-, & stijladvies wil ik je graag helpen om jouw schoonheid te (her) ontdekken. Om je te laten zien hoe mooi je ben en hoe je met de juiste kleuren, kleding & styling nog meer kan stralen.

Werkwijze Kleuradvies

  • Bij een kleuradvies leg ik je eerst de 6 eigenschappen van kleur uit, en hoe je deze kunt herkennen. Als je deze leert herkennen, kun je dit overal toepassen. Kleur laat zich namelijk niet vangen in een kleurkaartje.
  • Aan de hand van verschillende kleureigenschappen bepalen we wat jouw beste kleurgroepen zijn. Ik kijk daarbij naar de combinatie van de ondertoon van jouw huid, ogen en haarkleur. Door verschillende kleurdoeken bij jouw gezicht te houden, bepalen we welke kleuren binnen een kleurgroep jou het meest doen stralen. Deze kijk op kleur geeft je een breder inzicht in kleur dan je alleen in te delen in een seizoen. Je zult ontdekken dat je veel meer kleuren kan dragen dan je altijd gedacht had.
  • Nadien krijg jij je persoonlijke kleurkaarten mee.
  • Een kleuradvies kan alleen, maar kan ook samen met je moeder, dochter of vriendin.

Werkwijze Kleding-, & Stijladvies

  • Mijn kleding-, en stijladvies begint altijd met een  intake, waarin ik jouw persoonlijkheid, voorkeuren, vragen en wensen in kaart breng. Een persoonlijk stijladvies moet immers een advies op maat zijn, niet een advies van wat ik vind wat jij zou moeten dragen.
  • Iedere vrouw is anders gebouwd. Bij het in kaart brengen van jouw body balance punten, kijk ik naar jouw lichaamsverhoudingen. Ik laat je zien hoe je met de juiste kledingtips veel verschil kan maken. Al jouw gegevens vullen we in in jouw persoonlijke stijlboekje, zodat je tijdens het winkelen precies weet waar je op moet letten.
  • Aan de hand van een deel van jouw garderobe gaan we dit praktisch en inzichtelijk maken. We lopen jouw  favoriete items, twijfelgevallen en  miskopen bij langs. Waarom twijfel je over een bepaald item? En waarom is iets juist wel favoriet? Zo leer je meer rekening te houden met jouw lichaamsvormen. Je zult gerichter gaan winkelen, omdat je weet welke kleding je goed staat en welke je beter kan laten hangen in de winkel. Zo voorkom je miskopen, en bespaar je uiteindelijk geld.
  • Aan de hand van stijlborden laat ik je 6 verschillende kledingstijlen zien. Wat spreekt je aan, en wat juist niet. Wat zou bij jouw persoonlijkheid kunnen passen, of waar zou je naar toe willen.  Ik laat je zien bij welke winkels of merken je jouw stijl kan vinden. Daarbij is jouw persoonlijke smaak uiteraard leidend.
  • Nadien krijg je je persoonlijke stijlkaarten en je persoonlijke stijlboekje mee, zodat je een hulpmiddel hebt bij het winkelen.
  • Een kleding-, en stijladvies kan individueel maar ook samen met je moeder, dochter of vriendin.

 

Kleur-, kleding-, & stijladvies

Wil je een compleet advies, dan adviseer ik je om voor een combinatie van kleur-, kleding-, & stijladvies te kiezen. (zie voor de beschrijving hierboven) Een goed en volledig advies bestaat mijns inziens altijd uit deze 3 aspecten!

Workshop

De diverse vriendinnen-workshops zijn geschikt voor max. 10 personen. Vriigezellenfeestjes zijn hierbij ook een mogelijkheid. Bij een workshop komen de onderwerpen kleur kleding en styling aan bod. Het accent ligt minder op het persoonlijke individuele advies, maar meer op de algemene kledingtips en adviezen. Tijdens deze interactieve werkvormen ga je vooral zelf aan de slag. Erg gezellig en leerzaam om met je vriendinnen of collega’s te doen.  Ik maak een workshop graag op maat, en overleg van tevoren met jou over de inhoud hiervan. 

Instagram
Share