Gedragscoaching

Gedragscoaching

Wil jij  naast een persoonlijk advies over kleur, kleding of stijl graag een laagje dieper met jezelf aan de slag?

  • Omdat innerlijk en uiterlijk alles met elkaar te maken heeft, en jij  jouw kracht, maar ook jouw kwetsbaarheid op een positieve manier wilt leren inzetten?
  • Omdat je beseft dat veranderen een proces is, en blokkades overwinnen tijd kost?
  • Omdat jij tegen jouw onzekerheid aan loopt, en wilt leren hoe je je zelfverzekerder kan voelen?
  • Omdat jij therapie te zwaar vindt, maar je wel een professional zoekt die langere tijd met je meedenkt in jouw persoonlijke groeiproces?
  • Omdat je bent vastgelopen door verschillende omstandigheden en hier graag wat meer grip op zou willen krijgen?
  • Omdat je een nieuwe levensfase bent ingegaan bent, waardoor je opnieuw balans moet vinden?

Gedragscoaching kan op 2 manieren

Coachingstraject ‘Kijken in je spiegel’
In 10 sessies laat ik jou zien hoe jij van binnen en van buiten (nog meer) kunt gaan stralen .  We gaan aan de slag met kleur, kleding, stijl, identiteit en karaktervorming en pakken daarmee thema’s aan als ‘wie ben ik, onzekerheid, zelfbeeld, wat laat ik achter me, balans vinden’ Naast persoonlijke gesprekken is een kleur, kleding, stijladvies, garderobecheck, en persoonlijke shopsessie onderdeel van dit traject, inclusief alle bijbehorende materialen. Dit pakket is zowel live als online te volgen
Klik hier voor de inhoud en tarieven van coachingstraject ‘Kijken in je spiegel
Coachingsgesprekken
Een coachingsgesprek kan live en online. De nadruk ligt niet zozeer op kleur, kleding en styling, maar op identiteit, persoonlijkheid, en dingen waar jij in vast loopt.  Denk hierbij aan onzekerheid, zelfbeeld, valkuilen enz. Na een intake bepalen we samen jouw persoonlijke doelen, hoe ik je kan helpen en hoeveel sessies we hiervoor nodig zijn. Mijn coachingsgesprekken zijn gebaseerd op gedragscoaching. Welk gedrag blokkeert jouw functioneren. Hoe krijg je hier zicht op. Hoe kan je dit beïnvloeden en veranderen. Hoe integreer je dit in je huidige leven
Klik hier voor de inhoud en tarieven van coachingsgesprekken

Gecertificeerd gedragscoach

Naast gecertificeerd kleur-, en kledingcoach ben ik gecertificeerd gedragscoach. Gedragscoaching is  gebaseerd op gedragstherapie. Ons voelen, denken en handelen is gebaseerd op wat wat we geleerd hebben. Door inzicht te krijgen in eigen gedrag, kan nieuw gewenst gedrag aangeleerd en geïntegreerd worden.

Binnen mijn werk als kleur-, en kledingcoach zie ik veel vrouwen worstelen met pijn en blokkades vanuit het verleden . Ik wil hier graag verlangen van betekenis in zijn.  Ik zet kleur, kleding, en stijl in om een laagje dieper te gaan waardoor gedragsverandering plaatsvindt en er meer balans komt tussen uiterlijk en innerlijk. 

Nadat ik bij Ben Vitaal de opleiding tot gedragscoach had afgerond heb ik mijn coachingspakket ‘Kijken in je spiegel’ ontwikkeld.  Door inzicht te krijgen in eigen gedrag, kan nieuw gewenst gedrag aangeleerd en geïntegreerd worden.

Mijn ervaringen

Doordat ik jarenlang als wijkverpleegkundige heb gewerkt heb ik veel zorgvragers met psychische en lichamelijke aandoeningen mogen coachen. Daarnaast ben ik actief binnen het team pastoraat van onze kerkelijke gemeente en coach ik vrouwen met pastorale hulpvragen. Ik weet uit ervaring hoe zwaar het leven soms kan zijn. Maar ook hoe je door moeilijkheden heen uiteindelijk toch sterker kunt worden. Nu ik door als gedragscoach hier professioneel mee aan de slag kan, komen kennis en levenservaring bij elkaar. Graag zet ik dit in Zodat jij ook weer in jouw kracht kan komen te staan!