Make-up Kleur advies

Skin Color Cosmetics de minerale make – up die iedereen laat stralen!

Als skin color specialist doe ik tijdens een make up kleur advies een huidanalyse op basis van jouw persoonlijke huidskleur. Via een huidskleur analyse tool meet ik jouw onder-en boventonen en adviseer ik daarbij de juiste foundation en make up kleuren.

Daarbij maak ik gebruik van de minerale make up van Skin Color cosmetics. Ik maak je op in jouw kleuren, en leer ik je hoe je de make up zelf aanbrengt. Vervolgens ben je geheel vrij in welke producten je eventueel wilt bestellen. (tarieven van de make up op aanvraag beschikbaar)

Voor veel vrouwen is het lastig om de juiste make-up kleuren te vinden. Bij Skin Color Cosmetics vinden er dat je niet van make up kleuren uit moet gaan, maar van de persoonlijke kleur eigenschappen van de huid van de persoon in kwestie, en dat je daarop moet aansluiten bij de keuze van de make up kleuren.

Vanuit deze visie zijn er twee unieke huidskleur analyse tools ontwikkeld waarmee je de huid kunt meten. Het resultaat correspondeert met een speciaal samengestelde kleur Foundation en make-up.

Skin Color Cosmetics is een make up lijn gemaakt van minerale grondstoffen, dus op natuurlijke basis, zonder toevoeging van chemische of dierlijke hulpstoffen of parfums. Minerale make up wordt door bijna iedereen goed verdragen, is goed voor de huid (door oa zinc en titanium oxide) en beschermt de huid enigzins tegen de zon (factor 15). Minerale make up is 100 % vegan. En is makkelijk op te brengen

De perfecte match tussen huidskleur en make up op basis van jouw persoonlijke kleur eigenschappen

Make up kleuradvies

Make-up
kleuradvies
1 persoon
Make-up
kleuradvies
2 personen
Make-up
kleuradvies
3 personen
incl. make-up
kleurenpaspoort
incl. make-up
kleurenpaspoort
incl. make-up
kleurenpaspoort
35 euro incl 10 euro shoptegoed 66 euro incl 10-, shoptegoed pp90 euro incl 10-, shoptegoed pp