GOUD

GOUD

 

Cursus: ”WEG ERMEE!”

Ben jij die ONZEKERHEID over je uiterlijk zat?

Kan jouw ZELFVERTROUWEN wel een boost gebruiken?

Sta jij geregeld VERTWIJFELD voor de kledingkast en weet je niet meer wat bij jou PAST?

Wil jij hier wat aan doen? Wij hebben een perfecte cursus op maat!

GOUD (€299) bevat 10 modules en bevat een zeer compleet cursusaanbod. De modules bevatten vele extra’s waaronder exclusieve ZOOMtijd waar we jouw vragen beantwoorden, interactieve video’s,  en een uitgebreide garderobewijzer  met veel tools van waarde. 

De cursus is interactief. Als deelnemer krijgt jij in blokken allerhande vragen en interactieve opdrachten. Jij bepaalt wanneer en op welk tijdstip je deze cursus doet.

 

  • Module 1

Weerspiegeling

Je start de cursus door stil te staan bij wie jij bent, wat jij wilt en wat je mooi vindt. Hiervoor krijg je vragen van ons die jou de inzichten bieden, en introduceren wij het thema onzekerheid.

  • Module 2

Ruim je kast op

Je weet het vast wel: een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd!

Hoe mooi is het als je alleen maar kledingstukken in je kast hebt, die fijn zitten en jou mooi staan!

Zet die eerste stap. Je krijgt van ons een mini cursus. Het bestaat uit een video serie met stappenplan voor een opgeruimde kast! Hiermee kan je gelijk aan de slag.

  • Module 3

In the mood?!

In deze module kan jij er achter komen wat je echt mooi vindt. Dit doe je door het maken van een moodboard. Dit kan door middel van knippen en plakken uit tijdschriften, of digitaal. De keuze is aan jou. Je krijgt hierbij ook verdiepende vragen.

  • Module 4

Your style

Jij komt erachter wat jouw unieke stijl is en hoe je dit toe kan passen. Je ontvangt van ons stijlborden en krijgt inzicht in de basisstijlen. Vervolgens maak dit voor jezelf concreet naar aanleiding van jouw moodboard. In module 6 bespreken we dit life met jou via een zoomsessie.

  • Module 5

True colours

Samen duiken we in de wereld van kleur en ontdekken we wat kleur voor jou kan doen.  Aan de hand van kleurborden krijg jij inzicht in de kleurgroepen en ga jij testen of jij een warm of een meer koel kleurtype bent.

  • Module 6

Q&A

Je krijgt de gelegenheid om een uur lang live via Zoom aan ons je vragen te stellen. We evalueren wat je tot nu toe hebt gedaan en kijken wat jij nodig hebt om verder te groeien.

  • Module 7

Your body in balance

Je krijgt concrete tips, over het accentueren van delen van je lichaam waar je blij mee bent en over camoufleren waar je minder blij mee bent. Test het gelijk voor de spiegel!

  • Module 8

Garderobewijzer

Jij krijgt waardevolle documenten die een goed naslagwerk vormen voor het aanleggen van een duurzame garderobe.

Hierin zitten o.a.

Stijltips, Schoenen tips, Vermijd miskopen enz.

  • Module 9

Weg ermee?

Je bent aangekomen in module 9.

Je hebt net als in module 6 de mogelijkheid om live met ons online te praten. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw groeiproces, want wat heeft de cursus voor jou betekend? Tot welke nieuwe inzichten ben jij gekomen? Wat heeft het jou gebracht?

  • Module 10

GROW

Doorgroeien

Aanmelden of vragen? Vul het onderstaande formulier in en er nemen zo snel mogelijk contact met je op

%d bloggers liken dit: